• Kvinnoweekend

Tema: Vid din sida

Eleonore Gustafsson m.fl.

Kommande samlingar i KU-kretsarna

21-22.4 KU:s blåsorkester besöker Åland och medverkar vid följande tillfällen:
Lö kl 18 Helgmålskonsert i Mariehamns kyrka
Sö kl 11 Konfirmationsgudstjänst i Jomala kyrka
Sö kl 14 Mariehamns ungdoms-orkesters 50-årskonsert i Alandica Kultur och Kongresshus

21.4 Musikcafé i Kyrkhemmet i Bennäs kl 19. Anders Sjöberg, Peki Jansson & Mårten Björkgren

22.4 Projektkören övar i Nedervetil församlingshem kl 18. inför Pieksämäkilägret. Ta med sångmappen!

30.4 Valborgsmässosamling i prästgården i Sibbo kl 19.

30.4 Valborgsmässosamling på Kronvik, Sundom. Drop-in servering från kl 18. Blandat program med Leon Jansson som gäst.

30.4 Valborgsmässosamling i Forsby bykyrka, Pedersöre, kl 19. Boris Salo, sångprogram, servering.

30.4 Vappfest för alla åldrar i Nykarleby församlingshem kl 18. Ville Kavilo m.fl. Barnprogram, servering av salt och sött.

10.5 Gemensamt sångmöte på Österö i UF Kustens lokal kl 14. Medv. Leon Jansson, Frank Isaksson, Bo-Erik Granlund m.fl. Arr. De lokala församlingarna och Förb. KU.

11.5 Kördag för barn i Kronoby församlingshem. Anna Finell & Jenny Pulkkinen m.fl.

12.5 Vårfest i Kyrkostrands församlingshem kl 19. Ville Kavilo, Leon Jansson, Rebecka Holmgård m.fl.

20.5 Gudstjänst på pingstdagen i Öja bykyrka kl 18. Jan Nygård, Martti Laitinen och Paletten. Kyrkkaffe.

12.6 Utekväll i Forsnäsparken i Kronoby. Plantförsäljning från kl 18 och försäljning av våfflor. Från kl 19 program och allsång med Gospel Riders.

8.7 Sommarfest på Seljes. Niklas Wallis m.fl.

Höstretreat på Tankar

21-23.9.2018

Retreatledare: Erik Vikström.

Möteskallelse

Medlemmarna och medlemskretsarna i Förbundet Kyrkans Ungdom rf kallas till ordinarie sommarmöte torsdagen den 26 juli 2018 kl. 13.00 i auditoriet vid Seurakuntaopisto i Pieksämäki. Stadgeenliga ärenden. Eventuella motioner med förslag till beslut, bör vara styrelsen tillhanda senast den 12 juli 2018 under adress: Förb. KU, Seminarieg. 19, 66900 Nkby eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Häng med på årets

MIDSUMMER

på Pörkenäs 22-23.6!

På festivalen finns allt du någonsin kan önska dig; tävling, gemenskap, konserter och god mat! Festivalen inleds på fredag tillsammans med Pörkenässällskapet. Det blir bland annat midsommarvaka och mässan Människa - kom fram!

Lördagen startar med en av festivalens nyheter - Toughest Saint 2018. En brutalt rolig och utmanande hinderbana för att pröva uthållighet och klipskhet. I samarbete med församlingarnas ungdomsarbeten bygger vi upp en episk hinderbana. Mot kvällen fortsätter midsommarfirandet med musik och undervisning. Årets artister är bland annat Andreas Forsberg och bandet Multiply. Under Midsummer kommer Petrus församlings lärjungaskola Transform att ha hand om undervisningen.

KU50-kampanjen

Bli en månadsgivare!

KU behöver regelbundna understödjare för att kunna fylla sin uppgift, att väcka och fördjupa tron på Jesus. Vi söker nu 50 nya regelbundna månadsgivare! Är du en av dem? Kom med i arbetet för Guds rike!
Så här blir du en av månadsgivarna i KU50 - kampanjen.

1. Välj en månatlig summa och lägg in den som en återkommande betalning i din internetbank eller på banken.
2. Skicka ett SMS åt verksamhetsledaren på numret 0500 736 088 och skriv ”KU50” i meddelandet. Du förblir en anonym givare men vi kan följa med antalet nya månadsgivare så vi vet när vi nått vår målsättning på 50 nya månadsgivare.