Kommande samlingar i KU-kretsarna

13.4 Musikcafé i Kyrkhemmet i Bennäs kl 19. Rebecca Ekman m.fl.

14.4 Gudstjänst och gemenskapskväll i Nedervetil församlingshem kl 18. Niklas Wallis, Happy Singers vittnesbörd Håkan Lillbjörk och Stig Gunell. Kaffeservering i pausen.

30.4 Vappfest för alla åldrar i Nykarleby församlingshem kl 18. Jimmy Österbacka m.fl. Barnprogram, servering av salt och sött.

30.4 Valborgsmässosamling i prästgården i Sibbo kl 19.

30.4 Valborgsfest i Forsby bykyrka, Pedersöre kl 19. Leon Jansson m.fl.

30.4 Traditionsenlig Vappfest på Kronvik. Lars-Johan Sandvik m.fl Drop-in servering från 18.00.

11-12.5 Möteshelg med Eskil Hofverberg i Kyrkostrands församlingshem.

11.5 Vårfest i Kyrkostrands församlingshem kl 19. Eskil Hofverberg, St Olofskören, Henrik Östman m.fl.

30.5 Gemensamt sångmöte på Österö i UF Kustens lokal kl 14. Medv. Hans Boije, Kaj Kanto, Bo-Erik Granlund, Kristoffer Streng, Rebecca Holmgård m.fl. Arr. De lokala församlingarna och Förb. KU.

30.5 Friluftsgudstjänst på Kristi Himmelsfärdsdagen vid Klippan, Andra Sjön i Nykarleby kl 11.

RESURSDAGAR

för tjänsten i Guds rike på Inremissionshemmet i Larsmo

25–27.4 2019

kl. 18–21 med serveringspaus i mitten
Mötesledare: Jan-Erik Sandström och Erik Vikström

Före pausen bibelstudium om ”Vägen in i Bibelns värld,” Erik Vikström

Efter pausen undervisning om ”Vägen in i bönens värld,” Jan-Erik Sandström. Varje kväll en kvällens gäst som kommentator.

Torsdag 25.4 kl. 18–21 – Vid kraftens källor
Kvällens gäst och kommentator: Jonas Björkstrand

Fredag 26.4 kl. 18–21 – Vår tjänst för Herren
Kvällens gäst och kommentator: Carola Salo-Back

Lördag 27.4 kl. 18–21 – Redskap i Guds hand
Kvällens gäst och kommentator: Jan-Erik Nyman

Arr. Luthersk Inremission och Förbundet Kyrkans Ungdom

Eskil Hofverberg

besöker Pedersöre 11-12.5.2019

Han medverkar i vårfesten i Kyrkostrands församlingshem på lördag kväll kl 19 och i gudstjänsten i Pedersöre kyrka kl 10.

KU:s Sommardagar

i Nedervetil 8–9.6.2019

Tema: Förvandlad

Midsummer på Pörkenäs

21–22.6.2019

Humming People (No) m.fl.

Talare: Viktor Asplund

Kvinnoweekend på Pörkenäs

4-5.10.2019 Lena Bergström m.fl.

KU50-kampanjen

Bli en månadsgivare!

KU behöver regelbundna understödjare för att kunna fylla sin uppgift, att väcka och fördjupa tron på Jesus. Vi söker nu 50 nya regelbundna månadsgivare! Är du en av dem? Kom med i arbetet för Guds rike!
Så här blir du en av månadsgivarna i KU50 - kampanjen.

1. Välj en månatlig summa och lägg in den som en återkommande betalning i din internetbank eller på banken.
2. Skicka ett SMS åt verksamhetsledaren på numret 0500 736 088 och skriv ”KU50” i meddelandet. Du förblir en anonym givare men vi kan följa med antalet nya månadsgivare så vi vet när vi nått vår målsättning på 50 nya månadsgivare.